Vakıf Yönetimi - Mütevelli Heyeti
Başkan - İsmail Büyükakan
1952 Çorum doğumlu. Ankara Atatürk Lisesi mezunu. Oslo Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi Sosyoloji bölümünden mezun. Vekil öğretmenlik, gazetecilik ve radyoculuğun yanısıra çevirmenlik, matbaa işçiliği, tezgahtarlık, emlak ve temizlik işçiliği vb. yaptı. Çeşitli kitapları, işçi sınıfının sendikal hareketi ve felsefi örgütsel sorunları üzerine çok sayıda makalesi müstear isimle yayınlandı.
Sayman - Mümin Köseoğlu
1955 Bursa doğumlu. Orta öğrenimini Bursa'da tamamladı. 12 Eylül öncesinde Disk Maden-İş sendikasında çalıştı. 1981'de Konca TKP davasında yargılandı. Londra'da City University ve North London University’de Enformasyon ve İletişim Teknolojisi (ICT) öğrenimi gördü. Basın Yayın alanında çalıştı, bilgisayar mühendisliği, ticaret yaptı.
Üye - Mikail Kaya
Dersim kökenli. 1963 Elazığ doğumlu. Elazığ Lisesi’nde okudu. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun oldu. Para ve Bankacılık ihtisası yaptı. Postacılık, matbaa işçiliği, banka işçiliği, sayaç okuyuculuğu, pazarlamacılık, emlak işçiliği yaptı. 1990-1994 arasında Londra İşçi Birliği (UTW) başkanıydı. Kamu yararına çalışan bir vakıfta sosyal haklar danışmanı olarak çalışıyor.